360° Online kérdőív

A pontos helyzetmeghatározás az első lépés a sikeres navigációban. A  360°-os Értékelési Navigátor konzisztensen követi az iránytű metaforáját, a fejlődés négy irányában és a szervezet három szintjén méri fel a kiindulási pontokat. Megmutatja, hogyan értékelik az egyének magukat, a csapatukat és a szervezetet, és arról is képet ad, hogyan látják őket mások. Az értékelés eszközt nyújt a szervezet három szintje jövőbeli fejlesztéseinek megtervezéséhez.  Kíválóan segíti a karriertervezést.

A  360°-os Értékelési Navigátor alkalmazható egyéni coaching és csoportos fejlesztések során egyaránt. Felhasználható önmagában is: megkönnyíti a szervezetek számára a teljesítménybeli hiányosságok feltérképezését, a tréning szükségletek és a szervezetfejlesztési igények azonosítását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit nyújt a  360°-os Értékelési Navigátor?

  • Rugalmasságot: a visszajelzést adó személyek kiválasztásában: az értékelni kívánt személy legalább 3, maximum 20 visszajelzést adó személyt választhat, akik között – lehetőség szerint – arányosan kell szerepelnie közvetlen feletteseknek, beosztottaknak és a szervezet azonos szintjén lévő munkatársaknak.
  • Bizalmas adatgyűjtést: csak a rendszer adminisztrátora fog hozzáférni az adatokhoz.
  • Eredményorientáltságot: a mérés megismételhető, az eredmények összevethetők, ami lehetővé teszi a fejlesztés megtérülésének (ROI) mérését.
  • Web alapú technológiát: gyors helyzetelemzés, szervezeti klíma megértése és hatékonyság értékelés.

A 360°-os Értékelési Navigátor folyamata:

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat