Döntésfejlesztés

Egyre nő az igény a nagy bizonytalanságban hozott, mégis hatékony döntésekre, akár rutinjellegű, akár sarkalatos döntésekről van szó. A legtöbb menedzser napi 60-70 döntést hoz, így nagy a valószínűsége, hogy ezek közül néhány nem lesz optimális. Döntést hozni olyan, mint egy útkereszteződésben állni. Ki kell választani az utat, amelyen továbbhaladunk. Döntéseket lehet ösztönösen, véletlenszerűen vagy valamilyen mintázat szerint hozni, melyek legtöbbünk számára nem tudatosak vagy felismertek. Mindezek komoly következményekkel járnak. A döntéshozás jelentős javulása hosszútávú előnyöket és eredményeket hoz.

Walk Döntésfejlesztés egy egyedi, másfél napos, kihelyezett workshop. A résztvevők gyakorlati navigációs módszerek alkalmazásával sajátítják el, hogy miként irányítsák döntéseiket a folyamatosan változó világban. A napi rutintól eltávolodva, egy új és kevésbé ismert környezetben jelentősebb a tapasztalat ereje és a tanulási potenciál. Ez a „két lábon járó” tanulási élmény megszólítja mind a szívet (érzelmek), mind az elmét (racionalitás), ami a tanultak teljes beépülését és elsajátítását garantálja.

Kinek ajánljuk?

A workshopot a különböző szinteken dolgozó menedzserek számára fejlesztettük ki.

A program eredményei

A résztvevő számára:

  • Az egyéni döntéshozatali mintázatok feltérképezése
  • A korlátok áttörése és a döntéshozatali készségek fejlesztése különböző válaszút elé állító helyzetekben
  • A bizonytalan helyzetekben történő hatékony működés gyakorlati eszközeinek elsajátítása

A szervezet számára:

  • Közös nyelv alakul ki a közös tapasztalatok nyomán
  • Fejleszti a döntéshozatal minőségét a szervezetben
  • A helytelen döntések miatti veszteségek csökkennek
  • Erősíti a kapcsolatokat a csapatban és a munkatársak között 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat