Személyes Navigáció

Self-navigation_ujA mai felgyorsult világban sokszor kerülünk döntési helyzetbe, úgynevezett útkereszteződésbe. Ahogy az egyén saját életében, úgy a vezető a szervezet számára igyekszik a megfelelő irányt megtalálni, melyhez olyan stratégiai navigációs eszközökre van szüksége, amelyek jól strukturáltak és kiemelkedően eredményesek.

A   Személyes Navigáció egy innovatív, coaching szemléletű, személyes navigáció, amely során az egyén áttörő, akár sorsfordító saját élményben részesülhet az önismereti munka során. Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják rejtett képességeiket és maximalizálják személyes fejlődésüket. A modell alkalmazásával növelik motivációjukat, túllépnek belső akadályaikon, és olyan terveket készítenek,- majd hajtanak végre – amelyekkel kiváló eredményeket tudnak elérni.

Kinek ajánljuk?

Olyan tehetséges, magas potenciállal rendelkező egyéneknek, akik karrierjüket és életüket egy jól strukturált folyamat mentén kívánják tudatosan megtervezni. Hasznos navigációs eszközt nyújt fontos „útelágazásokban” – munkábalépés, beilleszkedés, áthelyezés és az életben felmerülő jelentős változások előtt.

Workshop eredmények

  • A résztvevők megfogalmazzák egyéniségükhöz illeszkedő, szenvedélyeik által inspirált karriertervüket és jövőképüket.
  • Tisztázzák az irányokhoz kapcsolódó értékeket, motivációkat és összehangolják egyéni igényeiket az üzleti követelményekkel.
  • Beazonosítják az esetleges akadályokat, és feltárják azok legyőzéséhez szükséges eszközöket.
  • Konkrét akciótervet dolgoznak ki a jövőkép és a kitűzött célok megvalósításához.
  • Önnavigációs eszközrendszert és gondolkodásmódot sajátítanak el, amit a jövőben is használhatnak az egyéni hatékonyságuk fejlesztéséhez.

 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat