Szervezeti Navigáció

A turbulensen változó gazdasági, jogi és piaci környezetben a vállalatok vezetői számos kihívással és döntési alternatívával találják szembe magukat, mely helyzetekben eredményesen kell a változásokhoz igazítaniuk szervezetük célkitűzéseit és stratégiáját. 

Szüntelenül előre nem látható akadályokon kell túljutniuk, megerősítve a csapataik közötti összhangot mind a fúziók, mind a felvásárlások, mind a stratégiai változások időszakában. Ezekben az üzleti kiválóságot kritikus mértékben meghatározó szervezeti szituációkban nélkülözhetetlen a szisztematikus és átlátható Szervezeti Navigáció.

A Szervezeti Navigáció 2 napos szervezetfejlesztési workshopján sor kerül a szervezeti jövőkép megalkotására, a vállalat stratégiai fókuszának a kijelölésére, valamint az üzleti céloknak és a szervezeti értékeknek a fókusszal való összehangolására.

 

A Szervezeti Navigáció során a vezetők feltárják azokat a külső és belső gátakat, amelyek céljaik elérését akadályozhatják. Továbbá, az akadályokon túljutva beazonosítják azokat a taktikai lépéseket, amelyek a stratégiai fókusz és a jövőkép megvalósítását szolgálják.

Kinek ajánljuk?

  • Felsővezetői teameknek, divíziók, üzletágak régiók vezetőinek
  • Középvezetői teameknek, szervezeti egységek vezetőinek
  • A vállalat teljes vezetői csapatának
A program eredményei
  • Kialakítja a szervezet közös nyelvét az üzleti navigáció fejlesztése érdekében
  • Megalkotja a konszenzuson alapuló stratégiát és a szervezet sikeréhez vezető optimális jövőképet
  • Feltárja a kihívásokat és akadályokat, melyek veszélyeztetik a jövőkép és a célok elérését
  • Azonosítja és meghatározza a szervezet alapvető sikertényezőit
  • Azonosítja a kritikus célokat és elkészül a taktikai terv a szervezeti jövőkép eléréséhez 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat