Belső Szervezeti Coach Képzés

A vezető világcégek a szervezeti hatékonyság fejlesztésére belső coachokat alkalmaznak, akik inspiráló támogatást nyújtanak a vállalatot érintő állandó változások közepette. A coaching szemléletű szervezeti kultúra felismeri a belső coaching jelentőségét és eredményességét.

A vállalati belső coach jól ismeri a cégkultúrát, tisztában van a szervezeti értékrenddel és erőviszonyokkal, könnyen azonosul a vállalati vízióval, erőforrásokkal és lehetőségekkel; és részt vállalhat az ezek melletti elkötelezettség szervezeti megteremtésében.

Belső Szervezeti Coach képzéssel egy coaching alapú navigációs eszköztárat kínálunk, mellyel mindhárom szinte – egyén, csapat és szervezet – támogathatják a hatékony együttműködést. A belső coachok segítik kollégáikat abban, hogy túllépjenek az elakadásaikon, kiaknázzák a tehetségüket és elérjék céljaikat.

A munkatársak motivációját növelve kifejezésre juttatják kiválóságukat és hosszú távon összehangolják az egyéni és szervezeti célokat. A hat hónapos átfogó tanfolyam a belső coachot felkészíti arra, hogy teljes coaching folyamatokat valósítson meg.

Kinek ajánljuk?

A képzést felsővezetőknek, valamint HR vezetőknek és HR részlegek munkatársainak ajánljuk, akik kiemelkedően elkötelezettek a coaching folyamatok iránt.

Workshop eredmények

  • Okleveles szervezeti coachok, korszerű navigációs eszköztárral
  • Belső coachok, akik elkötelezettek a szervezetben lévők fejlődése iránt
  • Coaching alapú szervezeti kultúra kialakítása és gyakorlati megvalósítása
  • Kulcsfontosságú tehetségek és menedzserek megtartása a szervezetben

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat