Menedzser mint Coach

music playingA coaching szemléletű vezetés bizonyítottan eredményes, mozgósítja ez egyénekben rejlő belső potenciált. A coaching beszélgetések történhetnek spontán módon a folyosón, vagy előre tervezett megbeszéléseken mint például egy  teljesítményértékelés során. Ezek a találkozók lehetőséget biztosítanak a vezető számára, hogy napi szinten támogassa beosztottjait, megerősítse felelősségtudatukat, kiaknázza tehetségüket és támogassa kiválóságuk kibontakoztatását.

A program valamennyi üzleti területen dolgozó vezetőnek kínál gyorsan elsajátítható, gyakorlatias és megoldásorientált eszköztárat, mellyel előremozdítható a csapat tagjainak és egészének fejlődése és teljesítménynövelése, valamint a coaching szemléletű vezetési kultúra az egész szervezetben.  

Ezen a tréningen a menedzserek elsajátítják a magas szintű, rövid coaching beszélgetések levezetésének készségét, melyek strukturáltak és a  modellen alapulnak. Az eszközök alkalmazásával a vezetők könnyen előhozzák az egyénekből a bennük rejlő potenciált, melynek hatására a kihívást jelentő szituációkra, mint lehetőségekre fognak tekinteni a jövőben.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak a menedzsereknek, akik vezetői hatékonyságukat szeretnék növelni.
  • Azoknak a vezetőknek, akik fejleszteni kívánják a csapat teljesítményét.
  • Vezetői utánpótlásra kiválasztott menedzsereknek.

Tréning eredmények

  • A résztvevők megértik a coaching szemléletű vezetés hatékonyságát.
  • Elsajátítják a megoldásorientált készségeket és eszközöket.
  • Képessé válnak a  modell napi szintű alkalmazására a munkájuk során.

 

 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat