Mi a Navigáció?

A Navigáció egy kulcsfogalom a Modellben. A gyorsan változó valóságban a Navigáció egy elengedhetetlen képesség a leghatékonyabb előremutató út kiválasztására. Magunkat és a vállalatunkat kereszteződések egész során navigáljuk keresztül. Néhány kereszteződés fontos, néhány pedig kevésbé fontos kérdéseket rejt. A fontosabb kérdések esetében a hatékony választás a siker vagy a bukás kulcsa.

N.E.W.S. ™ Organizational Navigation Dynamics

A hatékony navigáció szükségessége úgy nő, mint ahogy növekszik a különböző választási lehetőségek száma, amelyekkel a mai világban szembesülünk. A hosszabb életút, a nagyobb fokú mobilitás – ezek is fokozzák az igényt a sokkal hatékonyabb döntési folyamatokhoz és a választáshoz.

Amikor egy opciót választunk vagy megváltoztatjuk a stratégiát, akkor életünk, karrierünk vagy a szervezetünk jövőjének egy újabb útszakaszát hozzuk létre.

Ahogy döntéseinkkel és választásainkkal irányítunk, gyakran elakadunk, és akkor ismételten navigálnunk kell.

A Modell egy strukturált, szisztematikus iránytűt kínál az egyéneknek, csoportoknak és szervezeteknek a navigációhoz.

Jobb választásokat tesz lehetővé, emeli a hatékonyság szintjét, segít a sarokba szoruláskor a kiút megtalálásában, az egyén, valamint a szervezet céljainak jobb beteljesülésében és az együttműködésben.