N.E.W.Sell™

Az értékesítési technikák erős versenyében a N.E.W.Sell™ módszertana korszerű megkülönböztetési lehetőséget kínál. Lehetőséget biztosít az alkalmazóinak olyan értékesítési helyzetek kialakítására, melyek hatékony nyer – nyer eredményekkel járnak.

Ez az értékesítési folyamat az értékesítő és az ügyfél iránytűinek összehangolását foglalja magába, azzal a céllal, hogy mindkét fél számára a legjobb megoldás és közös érték jöhessen létre.
A folyamat a Modellen alapszik, mely strukturáltan navigál végig az értékesítési folyamaton. A program – amit a Fortune 100 vállalatok vezető értékesítő szervezetei közül néhányan már be is vezettek – segítségével jelentősen növelheti az értékesítési folyamatok hatékonyságát és jobb eredményeket érhet el.

Az intenzív, két napos, tapasztalatszerzésre épülő program valós élethelyzetek köré épül. A gyakorlás és a szerepjáték olyan termékekre és szituációkra épül, melyekkel az értékesítők a mindennapi munkájuk során találkoznak.
A program magában foglal egy előzetes találkozót a szervezettel, amelynek célja az értékesítők helyzetének megértése, főbb kihívásaik és egyéni szükségleteik feltárása.

Kinek ajánljuk?

A program tapasztalt értékesítőknek és olyan vezetőknek lett kialakítva, akik javítani szeretnék értékesítési kompetenciáikat.

A program eredményei

  • A résztvevők beépítik működésükbe a gyökeresen új, Modellen alapuló értékesítési megközelítést.
  • Haladó szintű, ügyfélközpontú technika elsajátítására ad lehetőséget.
  • A vevői értékek, preferenciák és prioritások alapján alakítja át az értékesítési folyamatot.
  • Világossá teszi az ügyfél számára a megoldások értékét. 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat