Változásmenedzsment

A szervezetek és csapatok átvezetése a változásokon a vezetői és kommunikációs készségek teljes spektrumának használatát követeli meg. Többszörösen összetett és nehezen átlátható helyzetekben ezek a készségek és képességek létfontosságúvá válnak.

Ez a két napos workshop kifejezetten olyan vezetők számára került kidolgozásra, akik vállalata (szervezeti egysége) változási folyamaton megy keresztül. A program segíti a vezetőket az átalakulás és változás jelenlegi és jövőbeli szakaszainak hatékony kezelésében és vezetésében.

A strukturált, szervezett és fókuszált Modell felkészíti a vezetőket, hogy a bizonytalan időszakokban és helyzetekben is képesek legyenek leküzdeni az akadályokat és elérni a szervezeti célokat és missziót. A program részét képezi egy előkészítő találkozó és felmérés a szervezeten belül, melynek célja, hogy a tanácsadó megismerje és definiálja a változás folyamatát, a főbb kihívásokat és a sajátos igényeket. A tréninget követő fél napos utánkövető workshoppal biztosítható az integráció és a modell hatékony felhasználása.

Kinek ajánljuk?

A programot olyan vezetők számára dolgoztuk ki, akiknek a vállalata (szervezeti egysége) változási folyamaton megy keresztül.

A program eredményei

  • Eszközöket nyújt a szervezetben végbemenő változások vezetéséhez
  • Kialakítja a vezetők változásban betöltött szerepét
  • Segít leküzdeni a változással kapcsolatos aggodalmakat, félelmeket
  • Képessé teszi a vezetést jól szervezett változáskezelési folyamat működtetésére
  • Eredményesebb vezetési stílust biztosít a változások időszakában

 

Brossúránkat innen letöltheti.

Előzetes konzultáció / szükséglet felmérés

Díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely során szakértőink segítenek beazonosítani, megfogalmazni a legfontosabb fejlesztési célokat, területeket, majd összeállítani a cége valós szükségleteihez tökéletesen illeszkedő fejlesztési folyamatot.

+ Kapcsolat