Csapatunk tagjai

Ecsédi István – Ügyvezető igazgató. Az Improvers Group alapítója, ügyvezetője és tanácsadója. Tanácsadói tevékenysége kiterjed a stratégiai menedzsment, vezetési kultúrafejlesztés, OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, dolgozott és képzéseken vett részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. A Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó, tagja az Amerikai Menedzsment Intézetnek, valamint elnöke a Tréning Kerekasztalnak.

Email: istvan.ecsedi@newscoaching.hu

 

gyongyiMezei Gyöngyi – Vezető tanácsadó, tréner. Első diplomáját matematikus programozó szakon szerezte, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem posztgraduális képzésén végzett marketing-kommunikációs szakon. Később a SOTE-n tanult tovább egészségfejlesztő mentálhigiénikusként. Független szervezetfejlesztési tanácsadóvá válásához 15 év szakmai múlt vezetett: főleg értékesítési vezetőként dolgozott, mely HR és marketing tevékenységet is felölelt, valamint ezzel párhuzamosan trénerként (készség- és önfejlesztő tréningek, szervezetállítás csoportok).

Email: gyongyi.mezei@newscoaching.hu Tel: + 36 30 307 0866

 


 

GG-w80

Dr. Galgóczi Gábor – Tanácsadó. Jogi diplomáját a Szeged Tudományegyetemen szerezte. 10 évig dolgozott oktatásvezetőként, majd 6 évig HR vezetőként nemzetközi cégeknél. Több éves tapasztalattal rendelkezik a képzésszervezés, oktatás, vezetőfejlesztés, tehetség management területén. Fő érdeklődési iránya a vezetők fejlesztése.

Email: gabor.galgoczi@newscoaching.hu Tel: +36 20 428 7953

 

DoriKocsis Dóra – Tanácsadó, coach. Matematika-francia szakos tanári diplomáját az ELTE-n szerezte, majd elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, ahol 4 évig óraadó is volt. Ezt követően egy telekommunikációs nagyvállalatnál töltött 5 évet, több csoportvezetői pozícióban. Sokáig magánszemélyekkel dolgozott, és kidolgozott egy saját módszertant is. Ma már elsősorban a vállalatokat és vezetőiket segíti hozzá akadályaik leküzdéséhez, és a szinergikus, hatékony együttműködéshez.

Email: dora.kocsis@newscoaching.hu Tel: + 36 20 915 2722

 

Tanner-Anett_w80Tanner Anett – Tanácsadó, coach, tréner. Végzettségét tekintve közgazdász, pénzügyi tanácsadó valamint life- és business coach. Korábban több mint 15 évig magyar vállalatok vezetőjeként dolgozott, tanácsadás, IT, logisztika és vendéglátás területén. Nagyvállalatok pénzügyi tervezési és controlling rendszereinek kialakításával, bankok finanszírozási és kockázatkezelési részlegeinek informatikai támogatásával, dinamikusan fejlődő cég növekedési hátterének biztosításával, valamint gazdasági és humán területek vezetésével foglalkozott. Emellett gazdasági főiskolákon óraadóként gyakorlatorientált pénzügyi menedzsment ismereteket oktatott. Egy coaching folyamat eredményeként fogalmazta meg, hogy „rájött, hogy jobban érdeklik az emberek, mint a számok”, majd sokrétű tapasztalatát és tudását hasznosítva cégek és vezetők fejlesztésére helyezte át fókuszát.

Email: anett.tanner@newscoaching.hu Tel: +36 30 990 4079

 

karcsidr. Fekete Károly – szervezetfejlesztő, stratégiai tanácsadó, közgazdász doktor. Nemzetközi tanulmányokat folytatott az Oxfordi Egyetemen később az Albert Einstein Business School-on Doctor of Business Administration (DBA) fokozatot szerzett. Kiemelkedő tanácsadói gyakorlata van nemzetközi és hazai környezetben, járatos az uniós pályázatokban, számtalan sikeres projekt vezetése az ő nevéhez kapcsolódik. Szakterülete a stratégiaalkotás, változásmenedzsment, projekt menedzsment, de otthonosan mozog pénzügyi és HR kérdésekben is. Jelenleg a N.E.W.S. Önkormányzati Tanácsadói hálózatának egyik szakmai vezetője. Károly kiválóan beszél angolul, németül, spanyolul, franciául és oroszul.

Email: karoly.fekete@newscoaching.hu Tel:  + 36 30 948 0283

 

holczmann_anita_w80Holczmann Anita – Tanácsadó, coach. Végzettsége közgazdász. Coach képesítését megelőzően projektmenedzserként dolgozott. Kiemelt szakterülete a projektcsoportok vezetésének és együttműködésének fejlesztése. Nemzetközi menedzsment másoddiplomáját a világ egyik vezető üzleti mesterképzésén szerezte. Érdeklődési körébe tartoznak az interkulturális együttműködések, vállalatközi kooperációk ill. a külföldi munkavállalók integrációja csoport és egyéni szinten. Öt nyelven beszél, coaching folyamatokat magyarul, angolul és spanyolul tart.

Email: anita.holczmann@newscoaching.hu Tel: +36 70 361 3363

 

Kaman_EvaKámán Éva – Tanácsadó, coach, tréner. Az ELTE szociológia és angol szakán végzett, majd külföldön folytatott társadalomtudományi tanulmányokat. Piackutató, HR és PR ügynökségeken szerzett elemzői és ügyfélmenedzseri tapasztalatot. Z generációs gyermekeinek sajátjátál eltérő gondolkodása inspirálta arra, hogy coachként és pályaorientációs konzulensként foglalkozzon a fiatalokban rejlő potenciál kibontakoztatásával. Szervezetfejlesztői és tréneri tevékenységének fókuszában az Y generációs fiatalok motiválásával, a szervezeti és az egyéni célok összehangolásával kapcsolatos kérdések állnak.

 

Király Ágnes – Tanácsadó, coach. Tanulmányait tekintve testnevelő tanár, közgazdász. Az USA–ban, az alabamai Birminghamben szerzett Nonprofit PR diplomát. Közel két évtizedes tréneri tapasztalata van belső – és külső trénerként az együttműködés, önismeret, kommunikáció és vezetésfejlesztés, erőszakmentes konfliktuskezelés terén. Az ügyfélszolgálat szakterületen tankönyvíró, vizsgáztató, OKJ-és szakma létrehozó bizottság tagja az OTP-vel és a Telekommal együttműködve. Okleveles Egészség-és életvezetési coach diplomáját Ausztriában szerezte 2011-ben. Elkötelezett a strukturált folyamatszemlélet mellett, mind egyéni, mind vezetői, mind szervezeti szinten.Missziója: fejleszteni a gondolkodásunkat. A kis változások nagy következményekkel járnak, ha testi, szellemi és érzelmi azonosulással párosulnak.Jelenleg, több, mint 5 éve az Audi Akadémia külsős trénere.

 

Magyari-Katalin-w80

Magyari Katalin – Coach, tréner. Közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatás és a humán erőforrás tevékenységek területén. Angoltanári mesterdiplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte. Ma okleveles coachként és trénerként dolgozik. Hivatásának az emberekkel való együttműködést tekinti. Hisz a folyamatos változásban rejlő lehetőségekben és az élethosszig tartó önfejlesztésben. Szakterületei: kreativitás-, együttműködés-, kommunikáció-, vezetői készségek fejlesztése, csapatépítés,  konfliktuskezelés.

Email:katalin.magyari@newscoaching.hu Tel: +36 20 573 3948

 

Peter kep_ujParóczai Péter – szakértő, tanácsadó. Ipari- és gépészmérnök. 18 éves multinacionális termelő vállalatoknál megszerzett operatív, értékesítési és üzletfejlesztési felső vezetői tapasztalatokkal rendelkezik. A vállalatok hagyományos rendszer szintű (minőségirányítás, menedzsment módszerek) fejlesztésén túlmenő, a humán tényezőket előtérbe helyező egyéni és szervezeti fejlesztés híve.

Tel: +36 20 390 8356

 

Recska Tünde – Tanácsadó, coach. Közgazdasági diplomáját a Corvinus Egyetem vezetés – szervezés szakán szerezte. Versenyszférában 16 évet töltött el marketing területen felsővezetőként. Coach diplomáját 2012-ben szerezte. Fő érdeklődési iránya az egyéni szenvedélyek megtalálása, csapatok kreatív összehangolása és a vállalati vízió egész szervezetre való kiterjesztése.

Email: tunde.recska@newscoaching.hu Tel: +36 20 514 7083

 

daniRudolf Dániel – Business és life coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó. Eredeti végzettségét tekintve bölcsész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett történelem szakon, majd folytatott tanulmányokat a Budapesti Műszaki Egyetemen is. Coachinggal évek óta foglalkozik, a coach – üzleti edző szakot a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (ma Metropolitan Egyetem) végezte el. Szakmai tapasztalatát multinacionális környezetben, illetve a szociális szférában tevékenykedve, valamint magánügyfelek által szerezte.

Email: daniel.rudolf@newscoaching.hu Tel: +36 70 611 7764

 

Timi kepSándor Tímea – Tanácsadó, coach. Végzettségét tekintve pszichológus és emberi erőforrás tanácsadó. Több éve szervezetfejlesztőként és trénerként dolgozik egy multinacionális vállalatnál. Trénerként a középvezetők képzésében szerzett tapasztalatot, több tucat vezetővel dolgozott már együtt. Fő érdeklődési területe a fejlesztési folyamat során az akadályok megtalálása és elhárítása a célok elérése érdekében.

Email: timea.sandor@newscoaching.hu

 

szabo-gizella-w80

Szabó Gizella – tanácsadó, tréner. Első diplomáját a BME Vegyészmérnöki Karán szerezte, majd a Külkereskedelmi Főiskola PR szakán szerzett szakközgazdász képesítést 20 évet tevékenykedett menedzseri ill. vezetői pozíciókban marketing és sales területen a gyógyszeriparban, nemzetközi és hazai nagyvállalatok munkatársaként.2014-ben tréneri képesítést szerzett és elkötelezte magát a szervezetfejlesztési, tréneri munka mellett.

Email: gizella.szabo@newscoaching.hu

 

Önarckép-Hivatalos_CsabiSzalay Csaba – 2006 óta tréner, coach, mediátor, szervezetfejlesztő. Közgazdász-szociológus diplomáját a Budapesti Közgazdasági Egyetemen szerezte. Kezdetben piackutatóként dolgozott, később a KSH munkatársaként tevékenykedett, majd önálló vállalkozást épített, szervezett rendezvényeket, fejlesztett közösségeket, vezetett projekteket. Közben elmélyedt a szervezetek működési mechanizmusaiban és érintőlegesen a pszichoterápiában. Jelenleg coachként, trénerként magánszemélyekkel és a vállalati szereplőkkel egyaránt dolgozik és támogatja őket a tudatosodási folyamataikban, segíti őket teremtő és megvalósító képességékben, önmaguk kiteljesítésében.

Email: csaba.szalay@newscoaching.hu Tel: +36 20 228 4771

 

feriVizhányó Ferenc – Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner. Közgazdász diplomáját a budapesti Corvinus Egyetem vezetés-szervezés szakán szerezte. Vezetői tapasztalatait a versenyszférában és a közigazgatásban szerezte. Fő területei: szervezetfejlesztés, humánerőforrás management, vezetőfejlesztés.

Email: ferenc.vizhanyo@newscoaching.hu Tel: +36 20 460 1798

 

 


 

A nemzetközi vezetői

Laurent Choppe – Elnök

„Az üzleti élet fenntarthatóvá tétele az emberek fejlesztése által”

Dr. Laurent Choppe széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a multifunkcionális csoportok menedzsmentjében. MBA diplomát szerzett az INSEAD-on. Különböző vezetői pozíciókat töltött be marketing, értékesítési, üzletfejlesztési és igazgatói / vezérigazgatói területeken Európában, Észak-Amerikában és a Közel-Keleten.

Aviad Goz – Chief Visionary Officier és alapító

Igazi nagy áttörések egyéneknél és szervezeteknél

Aviad Goz elnöke és egyik vezérigazgatója a Momentum Group Ltd-nek, egy több mint 40 országban aktív, nemzetközi tréningspecialista vállalatnak
Öt izraeli egyetemen előadó marketing és menedzsment kurzusokon és a legnevesebb pénzügyi lap, a „Globes Izrael hét legfontosabb előadója közé választotta. Számos nemzetközi vállalat, Vezető nemzetközi előadó, képzési modellfejlesztő és nemzetközi coach. Aviad Goz többek közt tíz könyv szerzője.

Piotr BienHálózatfejlesztési igazgató

Piotr Bien sokévnyi nemzetközi franchise-építési és -vezetési tapasztalattal gazdagítja a menedzsmentet. A vállalatnál a globális hálózat építéséért, a licence partnerekért felelős. A Varsói Műszaki Egyetemen szerzett mesterdiplomát. Lengyelországban és Svájcban él.