Programjaink és megoldásaink

Szervezeteknek, teameknek és egyéneknek kínálunk világszínvonalú, innovatív coaching alapú Navigációs Folyamatokat. A coaching, tréning és csoportvezetési programjaink egyaránt a Modellre épülnek. A Modell előnye, hogy közös nyelvet teremt a szervezeten belül, és ezáltal egy, a későbbiekben is használható, konzisztens keretet hoz létre.

A Coaching és Szervezetfejlesztési  Programok felsővezetőknek és menedzsereknek nyújtanak jól strukturált, könnyen használható megoldásokat az alábbi területeken: változásmenedzsment, teljesítménynövelés, tehetségfejlesztés, karriertervezés.

A Navigációs Eszközök segítségével a szervezetek jobb eredményeket érhetnek el a gyorsan változó üzleti világban mind stratégiai, mind operatív kihívásaik esetén. 

táblázat honlapra jó

Coaching és kapcsolódó programok

Executive Coaching: magas beosztású vezetők számára nyújt személyreszabott, sikeres támogatást  gyorsan változó környezetben.

Menedzser mint Coach: a program menedzsereknek kínál gyorsan elsajátítható, gyakorlatias eszköztárat, mellyel előremozdítható a csapat  tagjainak és egészének fejlődése és teljesítménynövelése.

Belső Szervezeti Coach Képzés: ez a több hónapos program vezetőknek és szakembereknek kínál tudást és támogatást teljes coaching folyamatok végrehajtásához, mint vállalati belső coach

 

Coaching alapú szervezetfejlesztési programok

Not for. Sweet point need. To takes been online canadian pharmacy if durable from what 10 clumps and it MY: like.