Programjaink és megoldásaink

Szervezeteknek, teameknek és egyéneknek kínálunk világszínvonalú, innovatív coaching alapú Navigációs Folyamatokat. A coaching, tréning és csoportvezetési programjaink egyaránt a Modellre épülnek. A Modell előnye, hogy közös nyelvet teremt a szervezeten belül, és ezáltal egy, a későbbiekben is használható, konzisztens keretet hoz létre.

A Coaching és Szervezetfejlesztési  Programok felsővezetőknek és menedzsereknek nyújtanak jól strukturált, könnyen használható megoldásokat az alábbi területeken: változásmenedzsment, teljesítménynövelés, tehetségfejlesztés, karriertervezés.

A Navigációs Eszközök segítségével a szervezetek jobb eredményeket érhetnek el a gyorsan változó üzleti világban mind stratégiai, mind operatív kihívásaik esetén. 

táblázat honlapra jó

Coaching és kapcsolódó programok

Executive Coaching: magas beosztású vezetők számára nyújt személyreszabott, sikeres támogatást  gyorsan változó környezetben.

Menedzser mint Coach: a program menedzsereknek kínál gyorsan elsajátítható, gyakorlatias eszköztárat, mellyel előremozdítható a csapat  tagjainak és egészének fejlődése és teljesítménynövelése.

Belső Szervezeti Coach Képzés: ez a több hónapos program vezetőknek és szakembereknek kínál tudást és támogatást teljes coaching folyamatok végrehajtásához, mint vállalati belső coach

 

Coaching alapú szervezetfejlesztési programok